Канапе с Сыром

Պանրային մուս ելակով

Բաղադրիչներ.

Պանիր կապույտ բորբոսով

Պանիր Ֆենդել

Պանիր գաուդա չիզլեր

Պանիր Պարմեզան

Պատրաստել համեղ կանապե և այն գեղեցիկ ներկայացնելը համաձայնեք շատ կարևոր է ֆուրշետային հյուրասիրությունների ժամանակ: Չէ որ միայն ճիշտ բաղադրիչների միավորման արդյունքում կարող ենք ստանալ այնպիսի կանապե, որը ընդգծում է օգտագործված բաղադրիչների յուրահատկությունը:

Կաթնամթերքի միջազգային ֆեդերացիայի տվյալներով, աշխարհում կա մոտավորապես հինգ հարյուր պանրի տեսակ: Այդ տեսակներից ընտրելով աշխարհում հայտնի մի քանիսը՝ մեր շեֆ խոհարարը ստեղծել է յուրահատուկ պանրային մուս՝ պանակոտե:

Այս պանրային կանապեն հատկապես ներկայանալի է գինիների հյուրասիրության ժամանակ: Պանրային պանակոտեն կարող է մատուցվել ինչպես ելակով, այնպես էլ այլ սեզոնային մրգերով:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *